Ku

Beşiktaş SK Başkanı Orman’dan Rektörümüz Durmuş’a Ziyaret

13.02.2019

Üniversitemizin organize ettiği Batmanlı İşadamı Merhum Necat Nasıroğlu’nu anma programına katılmak üzere Batman’a gelen Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman, Rektörümüz Prof. Dr. Aydın Durmuş’u makamında ziyaret etti.

Batman Üniversitesi’nin organize ettiği Batmanlı İşadamı Merhum Necat Nasıroğlu’nu anma programına katılmak üzere Batman’a gelen Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman, Rektörümüz Prof. Dr. Aydın Durmuş’u makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Durmuş, ziyaretleri nedeniyle Başkan Orman’a teşekkür etti.

Batman Üniversitesi Şeref Defterini imzalayan Orman, Rektör Durmuş’a Beşiktaş forması takdim etti.

Batman Üniversitesi ziyaretleri anısına Rektörümüz Durmuş, Başkan Orman’a Batman Üniversitesi şilti ve ay yıldızlı rozet takdim etti.